Maskara, ki naredi sanjske trepalnice

Ponudba maskar je danes ogromna. Lahko izbirate med ogromno znamkami, med različnimi efekti, barvami, vodoodpornimi ali ne, maskara je danes res nepogrešljivi make up na obrazu. Tudi sama imam rada popolni make up in definitivno je maskara tista, ki naredi pri meni piko na i. Ko trepalnice namažemo z dobro in kvalitetno maskaro, se nam pogled spremeni, nastane odprt, lep, ženstveni pogled.

Sama prisegam na to, da mora biti maskara kvalitetna, nikoli ne bom popustila pod pritiski prodajalke, da je ena maskara v akciji in da je poceni in kvalitetna, to me res ne more prepričati, mogoče včasih, ko sem bila mlajša, danes pa definitivno ne. Kajti zavedam se, da maskara ne more biti poceni in kvalitetna. Ja, sem že kupila maskaro, ki je bila poceni a le enkrat. Moje trepalnice niso bile za nikamor, moj pogled je bil čuden, do takrat nisem verjela, kaj lahko naredi slaba ali dobra maskara, ker sem resnično bila prepričana, da med maskarami ne more biti takšne razlike.

Moja maskara ni poceni, ni  pa tudi najdražja, ker ne prenesem trajnih stvari, ni vodoodporna, ampak je vseeno obstojna, bistvo je, da je maskara narejena tako, da mi podaljša trepalnice in ne da jih odebeli, tega nimam rada. Kar se barve tiče, mislim, da je vseeno, če kupujete rjavo ali črno. Moja maskara je črna, sem že kupila tudi rjavo, vendar moj make up ni bil tako izrazit, kajti ne uporabljam svinčnikov za oči in senc, tako da moja maskara mora biti črna, da so moje oči in trepalnice videti lepe.

Prisegam, da maskara mora biti:

  • Kakovostna
  • Črna
  • Višji cenovni razred
  • Za podaljšanje trepalnic
  • Ne vodoodporna.

To je moja maskara in ne zamenjam je za nobeno drugo, v tej so moje trepalnice in pogled takšen, ki si ga želim in maskara pri meni ni samo make up, ampak je moj pogled.