Letos smo se odločili za nakup čisto nove prikolice

Pogovor z možem je nanesel, kam bi letos šli na dopust? Malo me je presenetil z vprašanjem, ker še nisem niti malo razmišljala o letnem dopustu. Ko sem mu to tudi povedala je rekel, da on pa je razmišljal nekaj čisto drugega in sicer nakup nove prikolice, ki nam bi omogočila dopust kjerkoli bi si zaželeli in ne bi bili vezani na prostor. 

Ker sem da bolj površno poslušala, nisem točno razumela kaj mi hoče povedati, potem pa, ko sem slišala, da je rekel, da prikolice niso več tako drage, sem ga pogledala z debelimi očmi in vprašala, če misli resno. On pa je bil čisto resen in rekel, da je to najboljša rešitev za nas, ker itak nimamo radi hotelov in apartmajev, da zato ne gremo skoraj nikoli nikamor, ker nam ni za spati nekje drugje. Vse lepo in prav sem si mislila, a nisem ga upala vprašati, kje ima toliko denarja, da ne bi izpadla nesramna. Potem pa mi je povedal, da mu je denar pred kratkim dal njegov oče, kar tako, ker ga je imel rad in da ne bi rad sedaj ta denar imel kar doma, ali pa da bi ga tako brez veze počasi porabil, se je odločil, da nakup prikolice za nas sploh ne bi bila napačna rešitev.

Ko sta to slišala otroka, sta bila presrečna, onadva sta to vzela zares in skoraj ni bilo več vrnitve nazaj, ker sta bila prepričana, da bo oče prišel do prikolice, saj bi se tako res lahko imeli lepo na dopustih. Uresničile so se nam želje in mož je kupil prikolico, z katero smo šli na prvi takšen dopust. Mi smo se imeli prekrasno, nakup prikolice je bila najlepša stvar, ki mi jo je lahko mož podaril, res smo bili vsi srečni, tako malo včasih človek potrebuje in nakup prikolice je naše življenje spremenil na boljše.