Ko je prodaja rabljenih vozil poklic, ki te veseli

Najlepše je to, da v življenju delaš, kar te veseli in mene so že od nekdaj veselili avtomobili in ko se mi je ponudila priložnost, da bi lahko bil moj poklic prodaja rabljenih vozil, sem bil presrečen. Tako sem začel delati kot študent in bil tako priden, da sem si zaslužil, da so me zaposlili. Vedno sem prihajal delat prej, če je bilo potrebno sem tudi dlje ostajal, meni ni bilo prav nič težko. 

Ker sem tako užival, je tudi moja prodaja rabljenih vozil bila uspešna. Veliko strank se je vračalo, da se mi je zahvalilo, ker sem pomagal pri izbiri avta in ker so s časom videli, da so izbrali pravilno. Sam se nikoli nisem imel za dobrega prodajalca, potem pa so mi to neprestano govorili drugi, tako da se me je prijel ta status. Meni je prodaja rabljenih vozil enostavno šla, ker sem si vedno za stranko vzel čas in jo poslušal. Če pa ti poslušaš stranko, pa točno veš, kaj si želi. 

Tako ni bilo težko najti pravega avtomobila za stranko. Seveda smo pogledali več avtomobilov in če bi se meni mudilo, mi sigurno ne bi uspelo prodati avtomobila. Ko sem imel stranko, sem se ji posvetil in če je prišla druga stranka, je morala žal počakati. Moja prodaja rabljenih vozil je rasla in zaradi tega je rasla tudi moja plača. 

Sedaj že delam to delo 5 let in nikakor ne premišljujem, da bi zamenjal svoj poklic, ker v tem uživam. Tako da jaz bom nadaljeval s tem poslanstvom, ker mi je všeč prodaja rabljenih vozil in ne potrebujem prav nič drugega. To delo je moje veselje in vsako jutro se odpeljem v službo srečen in zadovoljen. Ali se bom kdaj naveličal, tega pa ne vem povedati, upam pa, da ne. Ker uživam.