Kirurgija, ki vam prinese nasmeh na obraz, ker vam omogočijo povečanje prsi

Veliko žensk ni zadovoljnih z svojo postavo. Nekatere začnejo, paziti na prehrano, nekatere začnejo telovaditi, je pa res da ne moremo narediti popolne postave, na nekaterih delih telesa. Nekatere se ukvarjajo z premajhnimi prsmi in že razmišljajo, da bi jim prišlo prav povečanje prsi, spet druge imajo problem z stegni, trebuhom. Nekako so to trije problematični deli telesa, stegna, prsa, trebuh.

Res pa je, da so po navadi prsa premajhna in bi rabile povečanje prsi, kar pa se tiče trebuha in stegen pa bi potrebovale, da se maščoba odstrani. Vse to je danes možno z kirurgijo, le pogumne morate biti ni imeti nekaj denarja.

Kar se tiče stegen in trebuha vam bo kirurg sam povedal, kaj si misli in vi ne rabite veliko sodelovati, le priti je potrebno, kar pa se tiče povečanje prsi, pa je večji problem, kajti tukaj pa je potreben temeljit pogovor, da se skupaj odločite, zakaj ste se odločile za povečanje prsi in katero številko bi rade imele. Kajti eno so želje, drugo pa je strokovno mnenje kirurga, ki vam bo odkrito povedal, kaj je najboljše za vas. Tako povečanje prsi zahteva pravilno odločitev in to kirurg oceni, ko vas spozna in mu poveste želje. Včasih se zgodi, da je katera ženska tudi razočarana, saj si je povečanje prsi predstavljala drugače, kot pa ji je svetoval  kirurg.

Vsekakor pa je bistvenega pomena pogovor, da se povečanje prsi naredi tako, da bo stranka zadovoljna in da ji bo pogled na povečanje prsi prinesel nasmeh na obraz, zato pa so potrebni pogovori in na koncu zadovoljstvo obeh tako kirurga kot pacientke z odločitvijo. Nikakor pa ne sme niti kirurg pristati v povečanje prsi, če ni v to 100 % prepričan in tudi pacientka mora biti resnično prepričana, da si to želi, kajti samo tako bo pacientka zadovoljna.